YUMMY GRILLS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 132 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yummy Grills. Meer weten? Ontdek meer

19 feb 2024 om 17:31 Waardeloze service!. Stond meer als een uur te wachten op mn eten. Ze wisten ook niet eens waar ze moesten zijn terwijl ze bekend zijn in Hoogeveen. Waardeloos gewoon! Duidelijk aangegeven waar ze moesten wezen maar hun snapte er niks van!
10 feb 2024 om 20:47 Was op tijd en we hebben heerlijk genoten van heerlijk eten Is een echte aanrader Jongens ga zo door en tot volgende ronde
6 feb 2024 om 21:53 Goede portie, lekker, snel bezorgd, goed warm.Prima!
29 jan 2024 om 3:05 Patat slap frikandel met stukjes erin en broodjes dönner die je zelf in elkaar moet zetten plus niet eens kabab vlees maar vlees voor in waarschijnlijk een schotel
11 jan 2024 om 12:54 Alles was goed, maar het trieste is dat ik twee keer heb besteld en voor beide bestellingen hebben ze geld van mijn rekening afgeschreven en slechts één bestelling is afgeleverd, de andere is niet afgeleverd, en toen ik het restaurant belde om te vra
8 jan 2024 om 2:39 Eten was heel koud terwijl het binnen 25 minuten was bezorgd! Ik moest het opwarmen alsnog was niet lekker!
27 dec 2023 om 3:42 Niet goed
25 dec 2023 om 20:05 Het was het smerigste restaurant dat ik ooit had gezien. Ik wachtte twee uur op mijn eten En ik wachtte nog een uur, ik was mijn frisdrank vergeten, dus brachten ze het naar mij en toen brachten ze het niet naar mij. Ze noemen het een restaurant, men
25 dec 2023 om 2:51 eten was te laat en koud!!
23 dec 2023 om 20:34 Precies op de afgesproken tijd bezorgt en het eten was veel en ook nog eens erg smakelijk!
21 dec 2023 om 19:17 Patat was vers maar de shoarma was erg klein en goed door gebakken zodat je het niet eens aan je vork kon prikken..helaas de helft weg moeten gooien..terwijl het de dag ervoor wel heel goed voor elkaar was..vind ik jammer dat het per dag verschild..
17 dec 2023 om 21:14 Mooi vlot bezorgd volgens de aangegeven tijd en lekker eten